23948sdkhjf

Ny allianse i det maritime proff-markedet

Frydenbø Industri har nylig etablert et strategisk samarbeid mellom tre leverandører til det norske maritime proff-markedet.
Ifølge Kystmagasinet.no fokuserer samarbeidet mellom Frydenbø, Helseth og Kumera på komplette fremdriftspakker, med spesiell vekt på det voksende markedet for mindre servicefartøy innen havbruk/fiskeri.

Nyheten vil bli nærmere presentert på Aqua Nor-messen, og den nyutviklede inline hybride fremdriftslinjen er et viktig satsningsområde utover konvensjonelle fremdriftspakker.

Mer enn 100 års erfaring
Frydenbø Industri har siden starten i 1916 levert over 83.000 dieselmotorer til det norske maritime markedet. Av mindre motorer har Frydenbø siden 1993 samarbeidet med FPT, som er en av verdens største produsenter av dieselmotorer. Selskapet leverer også større fremdriftsløsninger gjennom et samarbeid med ABC og Baudouin.

Kumera AS (tidligere Norgear) har mer enn 50 års erfaring med utvikling og produksjon av marine-gir, og de gjennomfører for tiden en betydelig investering og satsing på fremdrifts-gir. Helseth AS er en veletablert leverandør av propeller, som har en sterk posisjon innenfor ulike fartøystyper.

Ifølge selskapet vil den nye alliansen mellom de tre selskapene bidra til at Frydenbø vil være en aktiv pådriver av utviklingen fremover - og beholde posisjonen som sine kunders foretrukne partner.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078