23948sdkhjf

Får fornyet tillit

– Vi er veldig fornøyde med å ha blitt utpekt som en nøkkelleverandør også for andre fase av Statoils arbeid på Johan Sverdrup, sier Ocean Installer-direktør Steinar Riise.

Tildelingen er en del av Statoils Marine Wave 2-program og betyr at Ocean Installer vil fortsette å spille en nøkkelrolle i subseaarbeidet på Johan Sverdrup, som ble igangsatt under Marine Wave 1-paraplyen.

Kontrakten i sin helhet omfatter installasjon av umbilicals på Johan Sverdrup, Bauge og Utgard, samt spools, cover, tie-in og manifoldinstallasjon på Utgard, melder NTB.

Subsea-oppdrag til 2019

– Ocean Installer gjennomfører i år omfattende arbeider for Statoil under Marine Wave 1-programmet, og vi er veldig fornøyde med være med over i andre fase av dette programmet i 2019, sier Steinar Riise, administrerende direktør i Ocean Installer.

Prosjektstyring og engineering starter opp umiddelbart og vil være basert ved Ocean Installers hovedkontor i Stavanger. Offshoreoperasjoner skal finne sted i 2019, og Ocean Installer vil benytte CSV-ene "Normand Vision" og "Normand Reach" til å ta seg av jobben.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078