23948sdkhjf

Nytt om navn: Toppindustrisenteret tilsetter administrerende direktør

Tor Olav Mørseth tilsettes som administrerende direktør i Digital Norway – Toppindustrisenteret.
Digital Norway – Toppindustrisenteret er et nasjonalt, næringslivsdrevet initiativ for å digitalisere Norge. Bak initiativet står mange av Norges største virksomheter sammen med myndighetene og en rekke av Norges ledende universiteter og forskningsinstitusjoner.

Toppindustrisenteret har nå tilsatt Tor Olav Mørseth som sin første administrerende direktør. Mørseth er utdannet ved Norges Handelshøyskole og Copenhagen Business School, og har frem til nå vært sjefredaktør i Adresseavisen.

- Norsk næringsliv må utnytte digitaliseringen til å skape en ny generasjon vinnere. Jeg ser frem til å gjøre Digital Norway – Toppindustrisenteret til en viktig premissgiver for og bidragsyter til dette, sier Tor Olav Mørseth.

Vil motivere norsk næringsliv
- Mørseth har lang erfaring med å lede tradisjonelle virksomheter langs digitaliseringens frontlinje. Vi er svært fornøyd med at han nå tar oppgaven med å skape det kompetanse-navet og den arenaen for digital vekst som Digital Norway skal være, sier styreleder Walter Qvam.

- Digitalisering er et maratonløp med mange etapper. Lederjobben i Digital Norway vil handle om å motivere norsk næringsliv til å finne morgendagens løsninger, og bistå dem gjennom kritiske faser. Skal vi lykkes, må vi stå sammen på tvers av selskaper og på tvers av bransjer, sier Mørseth.

Mørseth vil tiltre stillingen 1. august
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094