23948sdkhjf

Gjennombrudd innen cruise

Ulstein Design & Solutions har vunnet en svært viktig kontrakt med China Merchant Group som skal bygge et ekspedisjonscruiseskip til skipseier SunStone.
Kontrakten inkluderer salg av en design- og utstyrspakke til et skip, med opsjoner på hele ni fartøy.

- Vi har jobbet systematisk for å etablere oss i dette segmentet og skape innovative løsninger som dekker kunden sine behov. Kontrakten er et svært viktig gjennombrudd for oss innen dette segmentet . Med over 100 års erfaring innen skipsbygging og utvikling skal vi skape nye gode løsninger for våre kunder, sier Tore Ulstein, visekonsernsjef i Ulstein Group.

Fartøyet blir 104,3 meter langt og får en breidde på 18,4 meter. Skipet vil ha plass til 255 personer om bord. Skroget får polarklasse PC6 og utstyret har isklasse 1A. Skipet oppfyller kravene for «Safe Return To Port» og Virtual Anchorage. Skipet skal bygges på verftet til China Merchants Heavy Industry for rederlaget SunStone og skal leveres i 2019.

- Dette er en strategisk svært viktig kontrakt for oss og vi er svært glade for at valget falt på oss som leverandør av design- og utstyrspakke, sier administrerende direktør i Ulstein Design & Solutions, Eva Kristensen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094