23948sdkhjf

PSW Group tildelt kontrakt av Odfjell Drilling

Avtalen gjelder vedlikehold av marin riser og subsea-utstyr samt leveranse av offshore tjenester for alle selskapets bore-enheter.
Avtalen har en varighet på 3 år med 2 årlige opsjoner, melder PSW Group.

Kontrakten omfatter inspeksjon, vedlikehold og reparasjon av marine stigerør og subsea-utstyr, samt offshore-tjenester som f.eks. «vedlikehold mellom brønner» på selskapets bore-enheter. Arbeidet under kontrakten er startet som direkte videreføring av tidligere avtale med Odfjell Drilling.

Som en del av kontrakten har PSW Group vært en viktig bidragsyter med leveranse av ingeniør- og utstyrsløsninger for boring i sjø med sterk strøm utenfor kysten av Sør Afrika, hvor Deepsea Stavanger skal bore.

- PSW Group er stolt over at Odfjell Drilling siden 2010 har vurdert PSW Group som en verdifull partner. Med den nye kontrakten vil PSW Group fortsatt befeste sin posisjon som landets ledende inspeksjons-, vedlikeholds- og reparasjons-selskap for marine stigerør og relatert subsea-utstyr, sier Oddbjørn Haukøy, administrerende direktør i PSW Group.

- Odfjell Drilling som ledende aktør og eier av ultra dypvannsrigger for værharde operasjoner internasjonalt, er det veldig viktig at alt utstyr er vedlikeholdt korrekt til enhver tid. Tildelingen av denne omfattende kontrakten samt fortsettelsen av det gode samarbeidet med PSW Group er en viktig del i at våre rigger opererer med den kvaliteten som er forventet av våre kunder, sier Simen Lieungh, administrerende direktør i Odfjell Drilling.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079