23948sdkhjf

Servi og Slåttland med samarbeidsavtale

Dagens kunder etterspør oftere turn key-løsninger på prosess og hydraulikksystemer. Dette sammen med tanken rundt «Industri 4.0» gjør at man vil møte disse behov for en smartere måte å jobbe på. Slåttland Group og Servi Group har derfor inngått en samarbeidsavtale som gjør at partene sammen kan tilby komplette leveranser med større omfang til et større marked.
Slåttland Group og Servi Group vil jobbe sømløst med rådgivning og leveranser innenfor våre ulike fagområder. For kundene vil dette kunne bidra til en forenkling av prosessen for anskaffelse av varer og tjenester innenfor "våre" fagområder. Med en tett og effektiv kommunikasjonslinje selskapene imellom kan vi jobbe smartere, og raskere avdekke kostbare misforståelser og avvik sier Adm.dir. Bjørn Gundersen i Servi Group.

Slåttland Group består av Slåttland Mek. Industri som ble startet i 1987, og leverer prosessmoduler og mekaniske løsninger til olje & gass-markedet samt fish farm industrien. Gruppen består også av Slåttland Vietnam Ltd. Co og X‐Noise på støydemping.

Servi Group, med røtter tilbake til 1912, består av Servi, Servi Ulsteinvik og Servi Hydraulik med avdelinger i Ski, Kristiansand, Kongsberg, Bergen, Ulsteinvik, Trondheim og Rissa. Servi Group leverer alt innenfor hydraulikk, både som enkeltkomponenter og komplette løsninger
inkludert styresystemer, samt pneumatikk og glidelager.

Selskapene retter seg både mot OEM og service & ettermarked. Slåttland og Servi som har hatt en relasjon side 1987 har mange felles kjerneverdier. Begge mener at kompetansen hos sine medarbeidere er den viktigste ressursen for å skape verdier
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08