23948sdkhjf

Ny kontrakt til Maritime Partner

Maritime Partner har inngått kontrakt med Geiranger Fjordservice om levering av en turistbåt utviklet for fjordsightseeing i Geiranger.
Dette er den hittil største enkeltbåtkontrakten i Maritime Partners historie. Også størrelsen på båten er historisk for Maritime Partner, som nå bygger om produksjonshallen i Breivika i Ålesund for å få plass til å bygge katamaranen, og for å effektivisere produksjonen ytterligere.

Den nye båten skal sertifiseres for 147 passasjerer og for operasjon på lengre strekk i relativt åpen sjø. I tillegg til fjordsightseeing i Geiranger vil man dermed legge til rette for charterturer og reservebåtoppdrag for hurtigbåtruter i lavsesongen.

– Etter en prosess med å finne den riktige samarbeidspartneren til å utvikle den nye båten, falt det naturlig å velge Maritime Partner, som nå med sitt nye satsingsområde er på vei inn i turistbåtmarkedet, sier Leif Magne Klubbenes, styreleder i Geiranger Fjordservice.

Maritime Partner leverte i sommer sin første katamaran til Gjendebåtene, og satser nå videre i et voksende turistmarked.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093