23948sdkhjf

God stemning i Subsea Valley

SSV Conference har flere påmeldte enn i fjor, og prosjektleder i Subsea Valley Benedicte Tangen Istad melder om god stemning og mange interessante temaer.
– Antall påmeldte onsdag ettermiddag er 1 816. 151 ble påmeldt bare i dag, forteller Benedicte Tangen Istad, prosjektleder i Subsea Valley.

Onsdag hadde messen nesten full konferansesal, og Benedicte sier de har fått mange gode og positive tilbakemeldinger, både om foredragsholderne og messen generelt.

– Det går unna, og det er tydelig at vi har klart å skape en møteplass, sier Benedicte, som synes det er gøy å jobbe med så mange flinke mennesker.

Tilbakemeldingene på årets messe har vært veldig gode og Benedicte kan fortelle at utstillerne på årets SSV Conference sier de møter de riktige beslutningstagerne.

Blant høydepunktene på messen kan nevnes Master Class, som er sessions med en times dypdykk i forskjellige aktuelle temaer som blant annet kunstig intelligens, hywind, Trestakk og Johan Sverdrup. Her deles synspunkter og kunnskaper mellom nasjonale og internasjonale eksperter. Spennende er det også at Lukoil presenterer sitt nye environmental program for tilhørerne på messen.

– Sist, men ikke minst er det jo også hyggelig at konferansekaffen er byttet ut med kaffe produsert av Norgesmestrene i barista-faget, smiler Benedicte Tangen Istad, før hun haster videre i en travel messehverdag.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078