23948sdkhjf

Villig kapital må vente

Fiskeriminister Per Sandberg kunne ikke love konsesjoner nok til all villig kapital da han åpnet den offisielle delen av gigantkonferansen North Atlantic Seafood Forum (NASF) i Bergen i dag, 8. mars.
Sandberg er optimist med hensyn til fiskeri- og havbruksnæringen, og peker spesielt på graden av innovasjon og ikke minst investeringsvillighet som nå preger sektoren.

– Så langt har omlag 50 selskaper søkt om utviklingskonsesjoner. Gitt at alle disse mottar konsesjoner, vil de investere over 20 milliarder kroner, forteller Sandberg, som legger til at langt fra alle vil få hans godkjenning.

Sandberg gleder seg over at det ikke bare er oppdrettsnæringen, men også det tradisjonelle fiskeriet som opplever vekst og fremgang. Antallet ansatte i industrien øker, og fiskeriministeren peker spesielt på at også flere kvinner finner veien til næringen.

– Så, i anledning kvinnedagen idag, vil jeg benytte anledningen til å gratulere alle kvinner med dagen, avsluttet Per Sandberg da han åpnet NASF i morges.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078