23948sdkhjf

Satser på fri inngang på årets Subsea Valley-konferanse

Norges største næringsklynge satser på å gjøre konferansen til en enda mer relevant møteplass for hele energisektoren
På årets konferanse som går av stabelen på Telenor Arena 4.- 6. april får du presentert det siste innen energi, teknologiutvikling, engineering og prosjektgjennomføring av topp nasjonale og internasjonale foredragsholdere. I tillegg blir du oppdatert på utviklingen innen solar, offshore vind, batteriteknologi, robotikk, entreprenørskap, VR, additive manufacturing og big data.

Det blir spennende foredrag, tekniske paralleller, stort utstillingsområde, egen teknologipark for startups, live 3D-printing, testmuligheter av VR-utstyr, masterclasses, 1:1 til speed-meetings og mye mer.

- Vi føler at dette er helt riktig for å bygge opp en effektiv markeds- og møteplass som energi- og teknologimiljøene trenger og etterspør. Vi tilpasser oss med dette også trenden i industrien generelt, nemlig at man må tilby høy kvalitet med lavere kostnader, sier Preben Strøm, daglig leder i Subsea Valley (SSV).

Norge har vært og er et foregangsland innen olje og gass og må utnytte denne spisskompetansen til å oppnå det samme også på andre energiområder. På Østlandet arbeider mange av de mest talentfulle og kompetente ingeniørene i verden. Gjennom Subsea Valley-konferansen kan disse få innblikk i den rivende utviklingen som foregår på flere av de beslektede områdene innen energisektoren.

Vil skape et yrende liv
Bedriftene må fortsatt betale for å ha stands på utstillingsområdet, men fri inngang for deltakerne til konferansen vil føre til at det blir langt flere som også besøker utstillingen. Nytt for året er også at flere operatører vil være til stede med utstilling, noe som har vært etterspurt lenge.

- Vi tror dette vil skape et yrende liv i utstillingsområdet, fordi det å få inspirasjon og knytte nettverk er noe av det viktigste som gjøres under slike konferanser, sier Preben.

Tekniske foredrag og dypdykk
Under konferansen flyttes de tekniske foredragene ut i utstillingsområdet i åpne parallellsesjoner. I tillegg arrangeres «masterclasses» med moderatorer, hvor dybdesesjonene kan vare i 60 - 90 minutter. Det kommer til å bli presentert, analysert og formidlet en mengde relevant informasjon for enhver smak.

- Vi er sikre på at lav terskel til kvalitetskunnskap er nøkkelen som kan bygge opp den markeds- og møteplassen industrien trenger. Alle får mulighet til å treffe relevante kunder, samarbeidspartnere og leverandører når de er i forretningsmodus. Dét er et gode som aldri vil gå ut på dato, mener Strøm.

Påmeldingen til Subsea Valley-konferansen åpnet fredag 10.02 og hadde over 100 påmeldte etter kun to timer.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078