23948sdkhjf

Samarbeid mellom Pentair og Tranberg

Samarbeider om offshore vinteriseringsløsninger
Pentair, en ledende leverandør av elektriske varmekabelløsninger, har inngått en ny samarbeidsavtale med Tranberg AS.

Tranberg er leverandør av høykvalitets belysning, oppvarming og rustfrie syrefaste koblingsbokser og kapslinger for marine, olje og gass og helidekk applikasjoner.

Ved å forene de beste løsningene fra de to ledende varemerkene innen heat-tracing og vinteriseringsløsninger, Pentair’s Raychem og Tranberg, vil kundene få de sikreste, mest pålitelige og mest energieffektive integrerte vinteriseringsløsninger for drift i arktiske områder.

Fra 1. januar 2017 ble derfor Tranberg AS eksklusiv forhandler for Raychems industrielle varmekabel løsninger for bruk i vinterisering i marine- og helidekkutstyr.

Tranberg AS har også blitt ikke-eksklusiv forhandler i Norge for Raychems industrielle produkter og tjenester.

- Tranberg er et opplagt valg for oss. Når kundene våre jobber i arktiske offshore-miljøer, trenger de driftssikkerhet til enhver tid. Ved å kople Tranbergs ekspertise og vinteriseringskompetanse med Pentairs erfaring innen elektriske varmekabelløsninger og teknisk kompetanse, kan vi tilby kundene våre det aller beste av produkter, tjenester og kundestøtte, sier Rick Newell, Special Applications Manager i Pentair.

Han fortsetter: “Bransjen leter i stadig større grad etter energieffektive løsninger som ikke firer på kravene til sikkerhet og pålitelighet. For å oppnå dette er kundene våre avhengige av den grundige og solide kunnskapen vi har om utforming, teknisk utførelse, produksjon og installasjonsprosesser fra starten til slutten av prosjektet.”

- Pentair er en ledende leverandør av heat-tracing løsninger og har vist at de har kompetanse på offshore-markedet. Dette, kombinert med vår ledende vinteriseringskunnskap, gjør at kundene våre kan dra nytte av engasjerte spesialister og få et komplett tilbud med kundestøtte og sikre, pålitelige produkter som er enkle å installere. Tranbergs integrerte vinteriseringsløsninger sammen med Raychem, er i samsvar med de nyeste internasjonale bestemmelser og retningslinjer som DNV-GL, slik at kundene våre kan være helt trygge, sier Thomas Linkenheil, Managing Director i Tranberg.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078