23948sdkhjf

GMC og Tranberg inngår samarbeidsavtale

Har inngått avtale om samarbeid for å kunne tilby komplette løsninger til alle typer skip og rigger som trenger modifikasjon eller tilpasning for å kunne operere i kaldt klima
Partene utfyller hverandre meget godt fordi Tranberg har egnede systemer og produkter til dette formålet, og har levert slike systemer til over 60 fartøyer i Norge og internasjonalt, mens GMC på sin side har lang erfaring i systemdesign og installasjon.

GMC har også opparbeidet seg god kompetanse på retningslinjer og lovverk for operasjon i kaldt klima og kan dermed veilede kunden om den optimale løsningen ut i fra kundens behov.

Tranberg er tungt involvert i vinterisering av et stort nybyggprosjekt for Kawasaki i Japan. Installasjonsarbeidet av dette systemet vil være et av de mest omfattende noensinne, og dette kan gi store muligheter for GMC, som allerede vært involvert i store prosjekter for operasjon i Barentshavet. I denne forbindelse kan riggprosjekter som West Alpha og Leiv Eiriksson nevnes.
Denne samarbeidsavtalen er fundamentert på to godt kjente merkevarer innen produkter og løsninger, noe som gir et betydelig potensiale for synergier fremover.

- Sammen blir vi en komplett leverandør til verft, rederier og riggeiere over hele verden. Vi ser frem til å promotere vårt nye oppsett, sier CEO Thomas Linkenheil i Tranberg AS og Vice President Knut Høiland i GMC Maritime AS.

Fakta om GMC Maritime AS:
Familieeid Stavangerbasert industriselskap etablert i 1973. Fra sitt hovedkontor i Stavanger tilbys multidisipline servicetjenester og produktløsninger til den globale marine og offshoreindustrien.

Fakta om Tranberg AS:
Siden etableringen i 1901 har Tranberg designet, produsert og levert høykvalitets elektromekaniske produkter for bruk på skip og offshoreinstallasjoner. I 2006 ble Tranberg medlem av R. STAHL Technology Group. R. STAHL er verdens ledende leverandør av elektriske og elektroniske produkter og systemer for Ex områder. I 2015 ble det globale salget 312,9 millioner EUR og konsernet hadde totalt 1,894 ansatte.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078