23948sdkhjf

Brimer med betydelig kontrakt med Artec Aqua

Brimer har fått inn en viktig ordre fra Artec Aqua i forbindelse med et stort oppdretts-prosjekt.
Artec Aqua inngikk i 2016 en kontrakt for bygging av et landbasert anlegg for produksjon av lakserogn til Salmobreed i Salten. Kontraktsverdien på dette prosjektet er på over 300 millioner kroner.

Brimer skal i forbindelse med dette prosjektet blant annet levere 16 oppdrettskar på 12 meter i diameter og 4 meter høye. Avtalen gjelder et samlet karvolum i underkant av 8000 kubikkmeter fordelt på påvekstavdelingen og avdelingene for kjønnsmoden fisk. Prosjektet skal leveres til Salten i løpet av året og skal både monteres og ferdigstilles der av Brimer sitt prosjektteam.

Det nye stamfiskanlegget har fasiliteter for å holde stamfisk på land gjennom hele produksjonssyklusen og anlegget vil kunne levere rogn gjennom hele året. Hele anlegget skal stå ferdig i løpet av høsten 2018.

- Det å få på plass en ny stor strategisk kontrakt innen landbasert oppdrett, like i etterkant av Forsan-prosjektet ble avsluttet er en stor fjør i hatten for oss. Vårt salgs-team, med Jarle Støylen i spissen, har jobbet målrettet med en satsing inn mot oppdrettsnæringen i lengre tid, og nå høster vi resultatet av det arbeidet. Vi ser fram til et nært og godt samarbeid med Artec Aqua og Salmobreed i dette prosjektet, sier Dag Davik, saglssjef for oppdrett i Brimer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08