23948sdkhjf

Hydra Pipe forlenger samarbeidet med Kleven Konsernet

- Avtalen viser at den maritime klynge fungerer, sier Hydra Pipe-direktør Morten Hatledal.
Rett før jul inngikk Hydra Pipe og Kleven konsernet en ny forlenget rammeavtale, som gjør Hydra Pipe til verft-konsernets hovedleverandør innen rør, koblinger, slanger, klammer, ventiler, etc, for høytrykk- og lavtrykkssystemer. Kleven valgte å videreføre sitt tette samarbeid med Hydra Pipe som har vært konsernet sin faste leverandør siden 2011.

Rammeavtalen gjelder for de neste to årene, og administrerende direktør Morten Hatledal i Hydra Pipe er veldig glad for avtalen, som sikrer Hydra Pipes posisjon i markedet.

- Kleven konsernet har stor interesse i å bruke norske lokale underleverandører med høy kompetanse og stor servicegrad, dette viser hvor viktige det er at vi fremdeles har norskeide lokale firmaer som kan konkurrere med de store internasjonale aktører, sier Morten Hatledal til Metal Supply.

Hydra Pipe, som har hovedkontor i Ålesund og med avdelinger på Lillestrøm, Trondheim og Bergen, er blant annet medlem av den maritime klynge på Sunnmøre (Blue Maritime Cluster) og Maritimt Forum.

- Rammeavtalen med Kleven Gruppen viser at slikt samarbeid faktisk fungerer, sier Hatledal, som ser fram til et fortsatt godt samarbeid med verfts konsernet.

Hydra Pipe utvikler og leverer rør, koblinger, slanger, klammer, ventiler etc, for høytrykk og lavtrykk. Bedriften forhandler blant annet rørkoplingssystemene PYPLOK og Victaulic.



Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109