23948sdkhjf

Sontum Fire & Safety får rammekontrakt med oljeselskap

ALIGN selskapet Sontum Fire & Safety har blitt tildelt rammeavtale for vedlikehold og support relatert til brann- og sikkerhets-utstyr hos ENGIE E&P Norge
Avtalen har en varighet på 3 år samt opsjoner på til sammen 4 år.

Avtalen innebærer service, vedlikehold, modifikasjoner og testing av aktivt brann og sikkerhets utstyr inkludert pusteluft. Som del av avtalen følger leveranser av et vidt spekter av utstyr innen teknisk sikkerhet. Arbeidet vil bli ledet fra Sontum sitt hovedkontor på Ågotnes utenfor Bergen.

- Vi er veldig stolte av at Engie gir oss tillit for å ivareta denne type tjenester, - sier Raymond Stokken, Administrerende Direktør i Sontum.

- Kontrakten har stor betydning i et utfordrende marked og Sontum er veldig fornøyd med at Engie igjen har valgt våre løsninger som bidrar til kosteffektive leveranser og produkter med riktig kvalitet sier Stokken.

- Kontrakten understreker nok en gang Sontum sin posisjon som den markedsledende aktøren innen vedlikehold av branntekniske systemer på Norsk sokkel.

Denne avtalen vil sammen med selskapets øvrige rammeavtaler legge et solid grunnlag vedrørende belastning i årene fremover, -sier Stokken.

Sontum sitt avdelingskontor i Stavanger vil naturligvis bli sterkt involvert i leveranser/tjenester i forbindelse med rammeavtalen

Sontum er en del av Align-konsernet som gjennom sine 5 selskaper er en stor leverandør av løsninger og produkter innen Teknisk Sikkerhet til den internasjonale olje og gass industrien.

Align-konsernet leverer; Pumpe systemer, Brann tekniske systemer, Brann & Gass Systemer, samt FEED/Modifikasjons løsninger innenfor Teknisk Sikkerhet gjennom sine datterselskaper.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079