23948sdkhjf

Får gullklokke for lang og tro tjeneste

Tre trofaste ansatte hedres med gullklokke for 75 års innsats i Karsten Moholt
Karsten Moholt har under den årlige julelunsjen for de ansatte delt ut bedriftens gullklokke til tre trofaste medarbeidere.

- Det er en stor glede å hedre medarbeidere som har lagt ned en slik fantastisk innsats for bedriften igjennom så mange år, skriver Karsten Moholt i en melding.

Arthur Espelid, Sverre Kausland og Kjell Tore Årland ble i går tildelt hver sin gullklokke som takk for innsatsen igjennom 25 år.

- Alle tre er særs kompetente innenfor elektriske og mekaniske fag, og kan ordne en hvilken som helst roterende elektrisk maskin. De har hatt fingrene i motorer og generatorer som er i bruk over hele verden i dag, noe som forteller mye om hvor ettertraktet deres kompetanse er. Det er en prestasjon å arbeide i 25 år på en arbeidsplass og de skal ha all ære for en fantastisk innsats igjennom alle disse årene. På vegne av alle kolleger og eiere av bedriften retter jeg en stor takk alle tre, uttaler administrerende direktør Linn Cecilie Moholt.

Karsten Moholt er en vedlikeholds-partner for roterende elektrisk utstyr. Selskapet opererer ut fra et nytt høyteknologisk kompetansesenter på Askøy, og leverer tjenester globalt. Bedriften har omtrent 150 ansatte innen mange fagfelt, og omsetter årlig for rundt 200 millioner kroner. Selskapet jobber mot offshore, industri, vannkraft, skip, jernbane og forsvaret, og utfører presisjonsvedlikehold, tilstandskontroll, vedlikeholds optimalisering og levetidsforlengelse av roterende elektrisk utstyr i hele verden. Teknor er et datterselskap lokalisert i Harstad, som leverer de samme tjenester som morselskapet.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079