23948sdkhjf

Nytt om navn: Goodtech endrer ledelsesstruktur

Se den nye organisasjonen her.
Goodtech opplyser i en melding at selskapet gjennomfører organisatoriske endringer for å effektivisere samt styrke salg- og prosjektgjennomføringen i konsernet.

Dagens forretningsområder fjernes, samtidig som det opprettes nye konsernroller for salg- og markedsføring, samt prosjektgjennomføring hvor innkjøp også inngår.

Ny konserndirektør for Prosjekt blir Magne Reierson som har ledet forretningsområdet Projects & Services tidligere. Stillingen som konserndirektør for Salg- og Marked vil bli lyst ut.

Konserndirektør Hans Vedde som har ledet forretningsområdet Solutions går over til andre oppgaver i konsernet. Konserndirektør for Environment Alef Jansson trer også ut av konsernledelsen som følge av ny organisasjonsstruktur, men fortsetter som ansvarlig leder for Goodtech Environment AB på Åland.

Den nye strukturen er gyldig fra 1/1-2017.

Konsernsjef Eric Staurset uttaler:
- Med dette ønsker vi å kunne levere enda bedre løsninger og prosjekter for kundene våre. Vi ønsker å fremstå som en attraktiv leverandør av bærekraftig industriell effektivitet.Endringene vil også danne et viktig fundament for et mer effektivt Goodtech.

Konsernledelsen i Goodtech vil etter dette bestå av:
Eric Staurset: Konsernsjef/CEO
Synnøve Granli: CFO
Jørn Jørgensen: CIO
Magne Reierson: Konserndirektør Prosjekt
Konserndirektør for Salg og Marked som vil bli annonsert senere.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.066