23948sdkhjf

Nybyggingskontrakt til Fitjar Mekaniske Verksted

FMV og Aqua Seawork har signert design- og byggekontrakt på en arbeids- og servicebåt.
Fartøyet er av type HFMV W15 Sørfonn og er en katamaran med hoveddimensjoner 15 x 12 x 3.9 meter. Båten skal designes og bygges komplett på Fitjar og skal overleveres i april 2017, melder båtverftet.

Nybygget (FMV232) blir den fjortende arbeidsbåten FMV bygger av HFMV Sørfonn designet. Per nå er 3 slike design under bygging. Designet har vist seg fleksibelt og svært godt egnet til ulike arbeidsoppgaver rettet inn mot havbruksnæringen, heter det i meldingen fra FMV.

Aqua Seawork er et nytt bekjentskap for FMV. Rederiet holder til i Herfjord, Åfjord kommune på Fosen halvøya, og ble etablert i 2013. Rederiet eier per nå 4 fartøy, og satser på å utvide flåten med FMV232 samt i tillegg en arbeidsbåt under bygging i Latvia.

-Det er en stor anerkjennelse av design- og skipsbyggingsmiljøet på Fitjar at Aqua Seawork velger HFMV Sørfonn designet som sitt neste i flåte, skriver FMV.


FMV er et skipsverft beliggende på Fitjar i Sunnhordland. Verftet har ca 80 fast ansatte og driver med nybygging, ombygging/service, basevirksomhet og design/engineering.







FMV er stolte av å oppnå kontrakt med Aqua Seawork. Vi takker for tilliten og ser fram til fortsettelsen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08