23948sdkhjf

LOS Gruppen vinner hybridleveranse.

LOS Marine har inngått avtale med FosenNamsos Sjø på leveranse av Hybridanlegg til MF Selbjørnsfjord. Avtalen omfatter leveranse av komplett hybridsystem.
For LOS Gruppen er en slik leveranse meget viktig. Dette gir økt forutsigbarhet og ikke minst er det en kvalitetserklæring.

- FosenNamsos har over mange år vært en viktig og god kunde for LOS. At LOS Marine i stor konkurranse blir valgt som leverandør er en tillitserklæring, og et symbol på ytterligere styrking av vårt samarbeid, sier Magne Olav Østensen, Daglig Leder i LOS Marine.

Avtalen vil sikre LOS Gruppen en styrket markedsposisjon innen Hybridsatsning, noe som er viktig da en ser en stor interesse fra styresmaktene om å «Hybridifisere» dagens infrastruktur.

- LOS Gruppen er også særdeles opptatt av den gevinsten dette gir i form av reduserte klimautslipp. At vi kan være med å bidra til det grønne skiftet er absolutt i tråd med vår strategi,l sier Ronny Olson, Teamleder i LOS Elektro.

LOS Marine er et skipsserviceverft som ble etablert i 2014, tidligere eid av Wärtsilä Norway. LOS Marine er søsterbedriften til LOS Elektro og begge bedriftene er en del av LOS gruppen som eies av lokale eiere på Bømlo.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109