23948sdkhjf

Kleven har levert superyacht

Kleven har levert den 116 meter lange superyachten Ulysses til eieren, Graeme Hart.
Det spektakulære fartøyet gikk fra Kleven Verft i helgen, med kurs for Tyskland og slutt-utrusting der, melder Kleven.

- Vi setter stor pris på det gode samarbeidet vi har hatt med Hart og teamet hans, og på tilliten som er vist oss ved at de på kort tid har byget ikke bare en men to fantastiske fartøy hos Kleven, i et segment som har vært nytt for oss, sier Ståle Rasmussen, konsernsjef i Kleven.

Fartøyet av typen MT 5006 MKII ESV fra Marin Teknikk, og er spesielt utviklet for lange ekspedisjoner i røffe farvann. Søsterskipet, en 107 meter lang superyacht – også den kallet Ulysses, ble levert i august 2015.

- Disse to fartøyene har blitt svært viktige referanser for oss i et nytt og spennende marked, og vi opplever stor oppmerksomhet rundt dem, sier Rasmussen.

Overleveringen av det første fartøyet til Graeme Hart i 2015 markerte starten på et skifte i leveransene fra Kleven. I vel ti år har verftsgruppa, med få unntak, levert offshorefartøy hovedsakelig til norske eiere. Kleven har nå en differensiert ordrebok, med fartøy til flere ulike segment: hurtigruteskip, fiskefartøy, ankerhåndteringsfartøy, kabelleggingsfartøy, brønnbåter, hybridferjer og en slaktebåt.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081