23948sdkhjf

Svært viktig avtale til Head Energy allianse

Head Energy er sammen med sine alliansepartnere tildelt rammeavtale med Aker BP, gjeldende innleie av personell.
Avtalen strekker seg over 3 år med opsjon på ytterligere 2 år og omfatter leveranse av personell innen kategoriene prosjekt/multidisiplint, supply chain, økonomi og administrativt personell. Head Energy alliansen består av Archer Consulting, First Geo, PDS Protek, Thor Energi og Visma Personnel Management AS, i tillegg til Head Energy AS.

CEO i Head Energy, Morten Leikvoll, rangerer kontrakten høyt;

- Dette er en strategisk svært viktig avtale for oss som selskap og en kontrakt vi setter veldig høyt. Å bli en foretrukket leverandør for et av de største, uavhengige børsnoterte oljeselskapene i Europa tar vi til inntekt for det solide arbeidet som er gjort i et vanskelig marked de siste årene. Dette styrker oss betydelig foran det vi tror blir et mer positivt 2017, sier Leikvoll

Preben A. Onarheim, Contract Manager i Head Energy, mener dette er en stor tillitserklæring fra en ny, viktig aktør;

- Dette er absolutt en tillitserklæring vi er stolte over. Aker BP får en meget interessant posisjon i markedet og avtalen gir oss muligheten til å spille på et stort register. Vi kjenner allerede Aker-systemet svært godt og gleder oss til å få gjøre gode leveranser også på operatørsiden, forteller Onarheim.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.1