23948sdkhjf

Det skjer: Ny arena for teknologi og service

Møteplassen Teknologi- og servicekonferansen 2016 skal løfte frem havbruksnæringens høyrehånd.
– Vi merker godt at vi har fått større betydning bare i løpet av det siste året. Havbruk blir stadig mer fokusert på spennende teknologi og nyvinninger, sier Tore Håkon Riple, som er leder av Sjømat Norges sektorgruppe teknologi og service, som i januar i år ble opprettet da en rekke teknologi og serviceselskap meldte seg inn i Norges største sjømatorganisasjon.

1. desember ønsker gruppen å rette søkelyset mot Teknologi- og servicekonferansen 2016.

– Vi ønsker å gi denne delen av bransjen et sted der en skal kunne møtes, diskutere og få nye gode ideer. Vi har et svært godt program som vi håper skal nå ut til mange, sier Riple.

Hvordan blir fremtiden?
Under konferansen i Trondheim vil en rekke aktører stå på podiet.

– Vi får høre hva finansnæringen mener om vår sektor, vi ber havbruksselskapene gi oss svar på hva de trenger og ikke minst vi skal diskutere hvordan næringen og teknologien skal utvikles i felleskap fremover, sier han.

Topp-politikere vil også være tilstede for å presentere sine meninger om hvordan de vil legge til rette for aktørene i årene som kommer.

– Vi har og invitert de instansene som forvalter vår hverdag, som setter grenser for hvordan vi kan utvikle ny teknologi og gi oss svar på hvordan regelverkene skal være og utvikles. Hit kommer både Fiskeridirektoratet, Patentstyret, Innovasjon Norge, Sjøfartsdirektoratet og FHF, avslutter Riple og legger til at dette ikke bare er for teknologi og servicesektoren.

– Vi ønsker å gjøre dette til en bred og god arena for alle. I tillegg samles vi til en god middag på kvelden. Jeg har håp om en god adventssamling i Trondheim. Det er bare å melde seg på.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11