23948sdkhjf

Wilo ekspanderer

Produsenten av pumper og pumpesystemer utvider med flere nye stillinger rundt om i de nordiske landene.
Wilo startet den nordiske organisasjonen Wilo Nordic i 2014 for fremtidige felles investeringer og fortsatt vekst i Norden. Wilo Nordic har siden da etablert en fremgangsrik salgsorganisasjon og forsterket sin posisjon i markedene, opplyser selskapet i en melding.

For å ytterligere øke veksten ansetter WILO nå flere nye stillinger i organisasjonen.

I Norge er det ansatt en ny servicetekniker i august, Espen Størkersen. Kundesupport avdelingen i Norge, er øket med en ny stilling hvor Leif Kristian Bachmann er ansatt.

Det er også ansatt en ny selger i Sverige siden August, ny selger i Finland siden Mai, samt ny selger i Danmark i løpet av September. Dessuten pågår det nå rekruttering av selgere i Malmø, Stockholm, Oslo samt Bergen, melder Wilo.

- Vår felles Nordiske organisasjon med Wilo Nordic gjør at vi kan fortsette med å øke vårt fokus på våre kunder og service. Det er veldig trivelig å ønske så mange nye kollegaer velkomne i organisasjonen og det gjør at vi naturligvis også kan gi våre kunder enda bedre service på kompetanse med pumper, pumpesystemer for bygg, VA og Industri, sier VD Jesper Kristensson.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063