23948sdkhjf

Nytt om navn: Ny forretningsutvikler i Stafa Industrier AS

Vi kan med fornøyelse informere om at Johan A. Aas (48) er tilsatt som ny forretningsutvikler i konsernet fra 01.november.
Stafa Industrier har klare ambisjoner om vekst og videreutvikling og kan presentere svært solide resultater de siste årene. I videre ambisjoner inngår oppkjøp som en del av langtidsstrategien som vil være Johan Aas sitt primære arbeidsområde.

Johan Aas kommer fra Bandak systemet og har god erfaring fra oppkjøp og integrasjonsprosesser i Handicare AS. Han har også bred erfaring med forretningsutvikling både i nasjonale og internasjonale markeder. Hans bakgrunn/utdannelse er fra Forsvaret, høgskole og BI. Arbeidssted vil være Grimstad.

- Johan Aas sine solide erfaringer som leder og forretningsutvikler vil være sentral i forbindelse med konsernets klare ambisjoner om fremtidig vekst og videreutvikling, uttaler Jon R. Westby, Adm Dir. og CEO i gruppen.

Konsernet har til sammen seks datterselskaper med enheter i Norge og Litauen. Gruppens samlede konsoliderte omsetning er på ca 300 MNOK og konsernet har rundt 350 ansatte.

Produkter fra Stansefabrikken er å finne i en rekke applikasjoner og gruppen betjener mange velrenommerte kunder med kjente produkter innen elektronikk, bygge- og flyindustri, Automotive m.fl. levert fra våre fabrikker i Litauen og Norge.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.486