23948sdkhjf

IKM Cleandrill vinner kontrakt med Wintershall Norge AS

Kontrakten dekker en potensiell produksjonsborings kampanje i forbindelse med Maria Prosjektet, samt fremtidig leteboring på Norsk sokkel.
Produksjonsboring for Maria Prosjektet skal utføres med Deepsea Stavanger og har en planlagt oppstart i første halvår 2017. IKM Cleandrill sitt MRR system vill bli benyttet på alle brønnene i Maria Prosjektet.

IKM Cleandrill skal levere sitt MRR-500 System som skal opereres av IKM Cleandrill sine egne Offshore spesialister. MRR-500 er et nytt og forbedret topphull borevæske retur system (mud recovery system) som har satt en ny standard når det gjelder sikkerhet, effektivitet, pålitelighet og kost i forbindelse med offshore topphulls boring.

Kontrakten har i utgangspunktet en varighet på tre år med mulighet for å forlenge frem til 2023.

Tom Hasler, Managing Director for IKM Cleandrill AS sier: «Det har vært meget viktig for IKM Cleandrill AS å vinne denne kontrakten. Vi ser frem til å videreutvikle det gode samarbeidsforholdet vi har med Wintershall Norge AS. Vårt MRR-500 system ble utviklet for å gjøre topphulls boreveskeretur teknikken mer attraktiv for et bredere lag av Operatører. Vi anser denne kontraktstildelingen som en belønning for vårt utrettelige arbeid med å utvikle teknologien og for å kutte kostnader. Vi vil benytte anledningen til å takke Wintershall for at de nok en gang har valgt vår teknologi og ser frem til å tilby høy kvalitet på både tjenester og utstyr i mange år fremover under denne kontrakten».
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062