23948sdkhjf

IKM Consultants signerer rammeavtale med Norske Shell

IKM Consultants har blitt tildelt en ny rammeavtale for innleie av midlertidig, multiteknisk personell.til Norske Shell i Norge.
Den 5-årige rammeavtalen har oppstart 1. November 2016, med varighet til og med 31. Oktober 2019, med to ganger ettårs opsjonmulighet.

IKM Consultants, som er et datterselskap i det norske industrikonsernet, IKM Gruppen, har hatt et langvarig kundeforhold til AS Norske Shell.

For å sikre kvalitetsleveranser til Norske Shell innen alle fagdisipliner og lokasjoner, har IKM Consultants, for denne kontrakten, inngått samarbeid med følgende selskap: AGR, Randstad, Metier, OTG og Orion Engineering. Valget av samarbeidspartnere er i hovedsak basert på komplementaritet i ressursene, og tidligere samarbeid.

- Vi er stolte av å opprettholde rollen som leverandør til AS Norske Shell, og setter stor pris på tilliten vi vises ved tildelingen av denne kontrakten. Vi forplikter oss til kvalitetsleveranse, konkurransedyktighet og kostnadseffektivitet for å sikre et bærekraftig og suksessrikt kunde-leverandørforhold, som bidrar til langsiktig konkurranseevne for IKM Consultants AS. Vi gjør vårt ytterste for å innfri AS Norske Shells forventninger, og vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid, sier leder for forretningsutvikling i IKM Consultants, Mariann Espedal Ericson
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097