23948sdkhjf

PSW Group signerer avtaler med Schlumberger

PSW Group har signert en leieavtale og en overordnet samarbeidskontrakt med Schlumberger Norge.
Leieavtalen er for et nytt skreddersydd bygg, som skal bygges innenfor PSW Subsea & Drilling basen på Mongstad. Samarbeidskontrakten er for inspeksjon, vedlikehold og reperasjon av utstyr eid av Schlumberger, samt Cameron som er et Schlumberger-selskap.

Leieavtalen vil kreve at PSW Group bygger et nytt bygg på ca. 5.000 m2 for lagring og vedlikehold av utstyr. Det nye bygget vil settes opp innenfor den 100.000 m2 store PSW Subsea & Drilling-basen. Bygget vil være innflytningsklart og kan benyttes for operasjon fra april 2017.

Arbeidsomfanget for den overordnete samarbeidskontrakten inkluderer subsea- og boreutstyr. Før inngåelse av denne kontrakten har PSW Group jobbet nært med Cameron Norge i mange år på prosjekter som marine– og produksjons-stigerør og annet kompleks utstyr i tilknytning til brønnsikringsventiler.

- PSW Group er ydmyke og veldig positive til å inngå to seperate avtaler med et stort og anerkjent selskap som Schlumberger. Disse avtalene representerer et utvidet og tett samarbeid med et selskap som vi i PSW Group har arbeidet side om side med over mange år. Med det nye bygget ferdig i 2017, samt de nye tjenestene innen inspeksjon, vedlikehold og reperasjoner vil PSW Subsea & Drilling-basen være en fullverdig fasilitet med komplett portefølje for on – og offshore utstyr, sier Oddbjørn Haukøy, Administrerende Direktør i PSW Group.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096