23948sdkhjf

Tar tilbake navnet Maritime Bergen

Maritimt Forum Bergensregionen tar tilbake organisasjonens opprinnelige navn.
Det er styret som har bestemt dette etter en tids drøftinger. Maritime Bergen vil fremdeles være assosiert med de maritime foraene og arbeide sammen med disse i saker der vi har felles interesser, skriver det maritime forum i en melding.

– Maritime Bergen var det opprinnelige navnet på vår organisasjon, og de siste årene har vi jobbet med et konsept som gikk under det samme navnet. Dette kan lede til forvirring og etter hvert som vi har lagt mye innhold til Maritime Bergen-konseptet finner vi det naturlig at organisasjonen vår også tar tilbake det navnet, sier styreleder Nils Aadland.

– Maritim næring står overfor store endringer, og vi syntes det var betimelig å ta en gjennomgang for å sjekke at kart og terreng stemmer også i vår egen organisasjon. Det er viktigere enn noensinne at vi har en tydelig profil, legger han til.

Det finnes i dag åtte regionale maritime fora og ett forum som ligger sentralt i Oslo. Disse foraene er helt selvstendige enheter, med sine egne styrer og sin egen økonomi. Navneendringen medfører således ikke noen utmelding fra annen organisasjon. Maritime Bergen vil også i fremtiden stå sammen med landets maritime fora i saker der vi har felles interesser og der dette er naturlig.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094