23948sdkhjf

INK 2016: Ståle Kyllingstad delte ut ros

IKM-sjefen mener Statoil har forbedret seg på en del punkter.
Hovedtemaet for Oljebransjens Innkjøpskonferanse 2016, som holdes i disse dager i Stavanger dreier seg om konsekvensene av den markante nedgangen i olje- og gassbransjen.

På konferansens første dag i går var blant andre Ståle Kyllingstad på talerstolen. Temaet for Kyllingstad sitt innlegg var: - Slik jeg ser det.

Kyllingstad, som ellers tidligere har levert krass kritikk imot Statoil, mener at oljeselskapet har gjort en del forbedringer det siste året.

– Selskapet gir klarere statements enn før og ledelsen åpner for å bli kontaktet hvis organisasjonen ikke følger avtalte retningslinjer. I tillegg slipper vi nå til på nye fag, for IKM sin del gjelder dette innen subsea som tidligere har vært forbeholdt de største leverandørene, sa Kyllingstad.

Ståle Kyllingstad bemerket dessuten at nedturen for oljebransjen fortsatt langt fra er over. Blant annet sa han at deler av oljebransjen mangler cash til å betale sine leverandører.

IKM Subsea ble i august tildelt en servicekontrakt for ROV- og Subseatjenester på Visund og Snorre B for Statoil med en kontraktsverdi på oppimot trekvart milliard kroner.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062