23948sdkhjf

Wärtsilä selger fasiliteter i Norge

Wärtsilä selger testsenter på Stord og deler av selskapets produksjonsfasiliteter på Stord og i Trondheim
Wärtsilä har inngått avtale om salg av frekvensomformer-produktet sitt til det Finland´-baserte selskapet The Switch. Salget omfatter selskapets lavspent- og mellomspentomformere som er spesialisert for bruk i skip og rigger.

Dette inkluderer også overtagelse av Wärtsiläs testsenter på Stord og deler av selskapets produksjonsfasiliteter på Stord og i Trondheim. Virksomheten har tidligere vært en del av Wärtsiläs elektro- og automasjonsavdeling. Etter oppkjøpet vil The Switch gå inn som en leveransepartner til Wärtsilä. Overføringen er forventet fullført i november i år, melder Wärtsilä.

Salget vil gjøre Wärtsilä Norways elektro- og automasjonsavdeling i stand til å fokusere på kjerneaktivitetene sine, som er utvikling av systemer og applikasjoner. The Switch, som er en del av japanske Yaskawa-gruppen, er spesialisert innen drivlinjeteknologi for fornybar energi og landbasert industri. Produktene som omfattes av salget vil fortsette å være en viktig del av Wärtsiläs tilbud til markedet ettersom de er optimalisert for marine applikasjoner, og ettersom de er utprøvde elementer i Wärtsiläs systemer, heter det i meldingen.

Wärtsilä vil beholde sin ekspertise innen applikasjonskunnskap og engineering, og vil fortsette å fokusere på komplette systemløsninger som Low Loss-konseptet og hybridløsninger.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109