23948sdkhjf

Forsvaret inngår avtale med Brammer

Brammer skal levere verktøy, verkstedutstyr, verneutstyr og arbeidsklær til Forsvarets avdelinger.
Tidligere i sommer signerte Forsvarets logistikkorganisasjon en rammeavtale med Brammer om leveranse av verktøy, verkstedutstyr, verneutstyr og arbeidsklær til Forsvarets avdelinger.

Brammer, med hovedkontor i Bergen, vant anbudskonkurransen Forsvaret lyste ut i februar i år, og sikret seg kontrakten med et estimert omfang på inntil 100 millioner kroner årlig de neste to årene. I kontrakten ligger det en opsjon til forlengelse på inntil 24 måneder.

Vokser i Norge
- Dette er en viktig avtale for oss i Norge. Den viser at Brammer er meget konkurransedyktig også på pris. Vi har stor nytte av det betydelige volumet, den gode logistikken, og den inngående leverandørkunnskapen som finnes i hele vår europeiske organisasjon, sier administrerende direktør Frank Brodrick i Brammer.

Brammer er i Norge mest kjent for å levere utstyr til store bedrifter innen oljeindustrien og maritim sektor. Avtalen med Forsvaret gir en økt balanse mellom landbaserte- og offshoreindustrier.

- Avtalen med Forsvaret vil bidra til å sikre arbeidsplasser i Norge, og en del av grunnlaget for en moderat økning i antallet ansatte hos oss. Vår samlede omsetning i Norge ventes å vokse de kommende årene, sier Brodrick.

Reduserte kostnader
Også sjef for Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO), Petter Jansen er godt fornøyd med avtalen.

- Vi har fått til en god avtale med en profesjonell leverandør. Jeg føler meg trygg på at vi fremover kan redusere kostnadene innenfor de kategoriene avtalen inneholder.

Beredskap
Men det er ikke bare pris som er viktig for Forsvaret når de velger leverandør av materiell og utstyr. At leverandøren har et godt utbygget distribusjonsnett, som gjør tilgangen på verktøy og materiell god også i beredskapssammenheng, er avgjørende. Det har Brammer.

- Denne avtalen tar høyde for de spesielle behov som Forsvaret har med tanke på beredskap og sikrer oss forsyning av det materiellet og utstyret vi trenger til verksteder og vedlikehold, sier Jansen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.142