23948sdkhjf

Wärtsilä får etterbestilling fra Höegh LNG

Wärtsilä skal levere enda et LNG-regassifiseringssystem til et ombyggingsprosjekt som Höegh LNG planlegger å utføre på et moderne LNG-fartøy.
Et såkalt LNG-regassifiseringssystem brukes til å varme opp LNG-en og omgjøre den til gassform. Systemet som Wärtsilä skal levere til dette ombyggingsprosjektet vil bruke vann/glykol til oppvarmingen i stedet for propan. Dette gir en mer kompakt løsning som er rundt 15 prosent mindre og lettere enn en propanbasert løsning, melder Wärtsilä.

- Vi har hatt et godt forhold til kunden i mange år, og vi har forsynt dem med en rekke regassifiseringssystemer. Etterbestillinger er det sterkeste beviset på at kunden er tilfreds, og vi er svært glade for å nok en gang være den foretrukne leverandøren, sier Timo Koponen, Vice President, Flow & Gas Solutions, Wärtsilä Marine Solutions.
.
- Ettersom vi har brukt Wärtsiläs systemer på tidligere FSRUer, kjenner vi godt til Wärtsiläs ekspertise innenfor dette feltet, og vi nølte ikke med å akseptere deres konkurransedyktige tilbud og velge deres system for denne ombyggingen, sier Sveinung J.S. Støhle, CEO og President i Höegh LNG.

Wärtsiläs leveranse til prosjektet omfatter regassifiseringsmodulen, oppvarmingssystem og pumper. Levering er planlagt å skje i løpet av høsten 2017.

Wärtsilä har tidligere levert åtte regassifiseringssystemer til Höegh LNG.

FSRU = Floating, Storage, Re-gasification Unit
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078