23948sdkhjf

TTS-salg gikk i vasken

Palfinger Marine har besluttet å ikke gjennomføre kjøpet av TTS Group
Et av vilkårene for gjennomføring av det planlagte oppkjøpet var at Palfinger Marine skulle oppnå aksept fra minst 90 prosent av TTS aksjonærene på fullt utvannet basis. Ved utløpet av akseptperioden den 12. august var denne betingelsen ikke oppfylt, opplyser TTS i en børsmelding mandag morgen.

Aksjonærer som har akseptert tilbudet er fristilt fra sine aksepter, og det samme gjelder obligasjonseiere som har inngått separate avtaler med Palfinger.

- Vi er overrasket over at transaksjonen ikke vil bli gjennomført. Vi vil nå konsentrere oss fullt og helt om å gjennomføre vår strategi på selvstendig basis, med kortsiktig fokus på operasjonell optimalisering, sier Toril Eidesvik, konsernsjef I TTS Group.

Som en av de tre største leverandørene innen våre markedssegmenter - med et spesielt sterkt fotfeste i det kinesiske markedet som står for 40 prosent av den globale skipsbyggingen - er TTS godt posisjonert for fremtidig vekst. Selskapet vil nå med full styrke fortsette sin markedsstrategi som består av å levere komplette pakkeløsninger til store aktører i bransjen, skriver TTS i meldingen.

- Dette betyr at den strategiske prosessen som ble annonsert 12. februar 2015 er avsluttet. I de kommende månedene vil vi fokusere på å optimalisere strategi og
handlingsplaner for 2017 og fremover. Våre engasjerte ansatte har unik kompetanse og kunnskap, og jeg er sikker på at de vil gjøre sitt beste for å innfri TTS Groups potensiale. Verdensøkonomien indikerer en del utfordringer fremover, noe som gjør det desto viktigere å fokusere på gode arbeidsprosesser og effektive verdikjeder, sier Eidesvik.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094