23948sdkhjf

Karsten Moholt inngår rammeavtale med Fjord1

Avtalen gjelder hele Fjord1 sin flåte
Avtalen omfatter presisjonsvedlikehold, tilstandskontroll, vedlikeholds optimalisering og levetidsforlengelse av roterende elektrisk utstyr for hele Fjord1 sin flåte.

- Karsten Moholt AS er svært fornøy med å ha inngått denne avtalen. Fjord1 er landets største fergeselskap og vi har stor respekt for det de får til. Vi ser frem til å hente ut synergieffekter av rammeavtalen og dermed jobbe sammen med dem om nye, effektive og forutsigbare løsninger for vedlikehold, sier Linn Cecilie Moholt CEO i Karsten Moholt.

- For Fjord 1 er det viktig å inngå avtaler og samarbeid med de beste i markedet. Denne avtalen med Karsten Moholt, som er en av de ledende spesialister på elektromekaniske maskiner, motorer og generatorer, har vært viktig for oss å få på plass, sier Ingrid B. Namdal, leder for innkjøp i Fjord 1.

Fjord1 AS er det største ferjeselskapet i Norge. Selskapet har om lag 1250 tilsette og omsette i 2015 for 2,2 mrd. kroner. Totalt antall fartøy (inkl. ferger, hurtigbåter og andre båter) er 68 båter.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.069