23948sdkhjf

Tidenes største kontrakt for IKM Testing

Rammeavtalen med Statoil omfatter 24 av Statoils offshore-installasjoner og 3 landanlegg
Rammeavtalen gjelder revisjonstanstjenester og dekker tjenester og leveranser av nitrogen, steaming, mekanisk og kjemisk rengjøring, maskinering, rørkutting, hydrojetting, lekkasjetetting samt boltetrekking.

Arbeidet omfatter arbeidsforberedelser og utførelse med personell og utstyr på 24 av Statoils offshore installasjoner og 3 landanlegg.

Konktraktperioden er på fire år, med opsjon på forlengelse i to ganger fire år. Kontrakten har en betydelig verdi for IKM Testing, og kan bli den største kontrakten i IKM Testings historie.

Avtalen er kommet på plass gjennom gjensidig fokus på HMS, kvalitet og kostbesparelser gjennom flerfaglighet. Avtalen gir totalansvar for våre tjenester på tildelte installasjoner, skriver IKM.

Tildelt samtlige offshore-installsjoner nord for Kristiansund
Kontrakten vil trygge arbeidsplasser ved vårt hovedkontor på Sola og alle våre avdelinger i Bergen, Kristiansund og Hammerfest i en lang periode. Spesielt gledelig er det at vi er tildelt samtlige offshore-installsjoner nord for Kristiansund. Av tildelte landanlegg vil vi spesielt fremheve Hammerfest LNG.Vår Hammerfest avdeling som ble etablert i 2006 har allerede vært en stor bidragsyter i forbindelse med oppstart av Eni Goliat, og ansvar for Hammerfest LNG anlegg i denne kontrakten vil styrke vår lokale tilstedeværelse.

Aasta Hansteen, Gina Krog og Mariner som for tiden er under bygging, er også en del av tildelingen til IKM Testing.

- Dette vil gi gode synergier, da vi allerede er engasjert i ferdigstillelsen av disse installasjonene i Korea, uttaler konsernsjef Ståle Kyllingstad i IKM.

Mariner er første installasjon som Statoil har operatøransvar for på britisk sektor.

- Den nye avtalen vil sikre overføring av kompetanse og flerfaglighet fra vårt lange samarbeid med Statoil til vårt datterselskap i Aberdeen, Sier Kyllingstad og legger:

- Avtalene er en solid styrking av vårt kundeforhold til Statoil, hvor vi fra før har flere andre rammeavtaler.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109