23948sdkhjf

Nytt om navn: Ny konsernsjef i Kongsberg Gruppen

Mandag tiltrådte Geir Håøy som ny konsernsjef i Kongsberg Gruppen.
- KONGSBERG er inne i en periode med krevende utfordringer og mange muligheter. Geir Håøy utmerker seg med lang internasjonal og industriell erfaring og har i 5 år ledet Kongsberg Maritime som er KONGSBERGs største forretningsområde. Det er veldig gledelig at den beste kandidaten kom fra KONGSBERG. Vi legger stor vekt på internrekruttering og er godt fornøyd med at dette nå også har lykkes på toppnivået, sier Styreformann Finn Jebsen i en melding.

Geir Håøy er 50 år og ble ansatt i KONGSBERG i 1993 og har vært medlem av selskapets konsernledelse siden 2010 da han ble ansatt som ny administrerende direktør for Kongsberg Maritime.

- KONGSBERG har en solid markedsposisjon og teknologiplattform. Vi har over 7 700 kompetente medarbeidere og en sterk bedriftskultur. Vi skal fortsette å utvikle selskapet til det beste for våre eiere, kunder og ansatte. KONGSBERGs strategi er fremtidsrettet og ligger fast. Det er stort ansvar jeg nå påtar meg og jeg går til oppgaven med entusiasme og stor respekt, sier påtroppende konsernsjef i KONGSBERG,Geir Håøy.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096