23948sdkhjf

Karsten Moholt signerer avtale med Det norske oljeselskap

Det norske oljeselskap har tildelt Karsten Moholt en rammeavtale for service, vedlikehold og reparasjoner av elektromotorer og generatorer.
Avtalen omfatter installasjonene Alvheim FPSO og Ivar Aasen-plattformen. Avtalen har en varighet på 8 år inkludert to opsjoner á 2 år, opplyser Karsten Moholt i en melding.

- At Det norske har valgt Karsten Moholt AS som samarbeidspartner viser at vår satsning på effektiviserende, og målrettede, tiltak de senere årene har ytterligere styrket vår konkurransekraft i markedet. Vi ser frem til et konstruktivt og nytenkende samarbeid i årene som kommer, sier Arne Hammer, COO i Karsten Moholt.

Karsten Moholt har de siste årene satset for å styrke selskapets konkurransekraft ved å bygge opp et nytt høyteknologisk kompetansesenter for elektrisk utstyr på Askøy og i Harstad. Parallelt har bedriften arbeidet aktivt med å utvikle nye og kostnadseffektive vedlikeholds-konsepter som for å møte de krevende tider norsk offshorenæring er inne i nå, heter det i meldingen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094