23948sdkhjf

Nytt om navn: Nyansettelse hos Dacapo

Henrik Høgsgaard får fra 1. juni ansvaret for den videre utvikling av Dacapo Stainless i Norge
Henrik Høgsgaard er et kjent ansikt i den skandinaviske rustfrie stålindustri, og han har med sine mange år i bransjen gode forutsetninger til å sette ekstra fart på den vekststrategi Dacapo gjennom flere år har realisert, skriver Dacapo i en pressemelding.

Henrik Høgsgaard får ansvaret for den videre utvikling av Dacapos norske datterselskap, hvor fokus i stigende grad er rettet mot prosessindustrien, herunder næringsmiddel og vannbehandling. Henrik vil i tillegg ha fokus på samhandel med andre sentrale grossister, hvor Dacapo understøtter den viktige utvikling ved inngåelse av partnerskap.

Herutover vil Henrik Høgsgaard som Group Director, Fittings få ansvaret for selskapets samlede verdikjede innenfor fittings og flenser - både i form av innkjøp og salg - et område som i 2016 runder en omsetning tett ved 20 millioner Euro.

Henrik Høgsgaard vil dessuten inngå i Dacapo sin konsernledergruppe.

Grossistvirksomheten Dacapo Stainless sysselsetter mer enn 90 medarbeidere i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland. Dacapo Stainless omsetter for cirka 750 millioner norske kroner årlig og selger til mer enn 45 land.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.205