23948sdkhjf

Statoil tildeler rammeavtale til Mjørud

Rakkestadbedriften skal levere eksossystem og varmegjenvinningsanlegg for gassturbiner.
- Vi er meget fornøyd med at Statoil har vist oss denne tilliten og valgt å benytte seg av alle våre tjenester for dette spesialutstyret og at Mjørud har klart å vinne frem i dagens krevende marked, uttaler daglig leder Ole E. Torp.

Rammeavtalen, inklusive opsjonsperioder, har en varighet på 10 år og gjelder studiearbeid, produktutvikling, inspeksjon, engineering, produksjon og installasjon av eksossystem og varmegjenvinningsanlegg for gassturbiner

Arbeid med rammeavtalen starter umiddelbart og vil bli utført ved Mjørud i Rakkestad.

- Mjørud har levert utstyr til gassturbininstallasjoner gjennom mange år og har opparbeidet seg en solid erfaring og know how innen dette utfordrende fagområdet. Denne erfaring har vi tilegnet oss gjennom samarbeid med Statoil og andre energiselskap, world wide, skriver bedriften i en pressemelding.

Mjørud as er en teknologibedrift beliggende i 20.000m2 lokaler på Rudskogen Næringspark i Rakkestad kommune i Østfold. Bedriften har prosjekt- og engineering / produktutviklingsavdeling samt eget mekanisk verksted.

Mjørud as’ kjernevirksomhet er innenfor miljø utstyr for offshore- og landbaserte gassturbinapplikasjoner med varmegjennvinningsenheter basert på væske og damp.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078