23948sdkhjf

Dansk-norske stålkonstruksjoner til norske helikopterhangarer

Stavangerbedriften Stålteknikk leverer i samarbeid med den danske bedriften Give Stålspær spesialkonstruksjoner som skal benyttes av forsvaret i Norge.
Det dansk-norske samarbeidet gjelder bygging av en kombinert helikopterhangar og administrasjonsbygning på i alt 4750 m2. Byggingen er startet og har avfødt en ordre på stålleveranse til enda en hangar. Det skriver den danske stålbedriften i en melding.

Den første ordren gjelder en leveranse på 200 tonns stålkonstruksjon til en 2400 m2 stor helikopterhangar med plass til tre helikoptre. Helikopterhangaren skal benyttes av det norske forsvar. Allerede innen oppgaven er fulført har Give Stålspær og Stålteknikk fått en ny ordre på 200 tonns gitter- og bjelke-konstruksjon til enda en helikopterhangar.

Gitterkonstruksjonen for begge hangarer er spesiell i utformingen og består av søyler og bjelker. Derutover leveres komposittbjelker til en tilhørende administrasjonsbygning i 2 plan på 1850 m2.

- Muligheten for å tilby totalløsninger kombinert med vår lokale tilstedeværelse har vært en suksessfaktor for begge virksomheter. Det er klart styrken i vårt samarbeid med Give Stålspær, uttaler Anette Oltedal, Stålteknikk.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078