23948sdkhjf

Ny konsernsjef i TTS Group

Trer inn i rollen etter tre år som styremedlem.
Styret i TTS Group har ansatt Toril Eidesvik som ny konsernsjef fra og med 24. April 2016, skriver selskapet i en børsmelding. Eidesvik forlater dermed sin plass i styret for å overta konsernsjefstolen etter Björn Andersson.

Eidesvik har konsernsjeferfaring fra Green Reefers ASA og EMS Seven Seas ASA, i tillegg til flere års erfaring som styremedlem i ulike rederier og offshoreselskaper. Hun trådte inn i styret till TTS Group i 2013.

- Styret i TTS Group ASA er glade for at Toril Eidesvik har akseptert tilbudet om å bli konsernsjef, og ser frem til et godt samarbeid med henne. Vi er trygge på at Eidesvik vil bidra til å videreutvikle TTS til å bli en enda sterkere leverandør av utstyr til den maritime industrien globalt, sier styreleder Trym Skeie.

- Samtidig uttrykker vi vår takknemlighet til Björn Andersson for hans bidrag til utviklingen og implementeringen av en ny strategi for TTS Group ASA. Denne har gitt TTS en ny konsernstruktur og ført til forbedringer i vår operasjonelle drift, legger Skeie til.

Andersson skal fortsette sitt arbeid for TTS, blant annet med fokus på utvikling av virksomhetene i Asia.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08