23948sdkhjf

Bergen Group skal markedsføre mobile offshore-plattformer

Agentavtale etablert mellom Bergen Group og Calm Oceans
Bergen Group og Calm Oceans Pte. Ltd har inngått en agentavtale der Bergen Group skal representere Calm Oceans i markedsføringen av selskapets nyutviklede Mono Column Plattform (MCP) i det norske markedet. Det skriver Bergen Group i en pressemelding.

Denne mobile offshore-plattform er spesielt designet for å møte de forretningsmessige utfordringer knyttet til marginal feltutvikling, samt felt som er forbundet med tidlig inntjeningsmulighet av olje- og gassfelt.

Calm Oceans er et Singapore-registrert selskap eid og kontrollert av Brian Chang Holdings, som også er en stor aksjonær i Bergen Group med 33,1 % eierskap.

- Ledelsen i Bergen Group har nylig gjennomført strategiske samtaler med konsernsjef Brian Chang i Brian Chang Holdings. Vi er glade for at det foreligger en felles forståelse med hovedaksjonæren i Bergen Group om selskapets vekstpotensial fremover, sier konsernsjef Hans Petter Eikeland i Bergen Group.

- MCP er en effektiv og skreddersydd løsning som passer for alle offshore feltutviklingsprosjekt som er innenfor 120 meters vanndyp, særlig for marginale felt. Sammen med vår leasing forretningsmodell, mener vi denne løsningen vil være spesielt verdifull og fordelaktig i en utfordrende periode for feltoperatører som ser på tiltak for å redusere investeringer og samtidig opprettholde virksomheten. Vi er sikre på at MCP ville markere sin tilstedeværelse i det norske markedet ved hjelp av Bergen Group, sier Brian Chang i Brian Chang Holdings Limited.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078