23948sdkhjf

Ser ingen tegn til bedring i år

Ny nedbemanning i Odfjell.
De ansatte i Odfjell Drilling fikk på allmøte onsdag beskjed om at ytterligere 40 ansatte innen brønntjenester må fjernes i løpet av våren.

- Bakgrunnen er at etterspørselen etter brønntjenester i Norge har blitt redusert den siste tiden. Vi leverer tjenester for kjøring av foringsrør og uteleie av brønnutstyr. Etterspørselen har falt i takt med redusert antall rigger i drift på norsk sokkel og redusert aktivitet på faste innretninger, sier Gisle Johanson, pressekontakt i Odfjell Drilling til Stavanger Aftenblad.

Oppsigelsesrunden vil begynne denne måneden, videre drøfting med de tillitsvalgte vil avgjøre hvem som må gå. Uten bedring i horisonten det neste året, har selskapet justert framtidsutsiktene for området.

- Dessverre ser vi en negativ utvikling, og det er ingen tegn til at det vil snu seg i overskuelig fremtid heller, sier Johanson.

Siden oljenedturen startet for rundt halvannet år siden har Odfjell, med denne runden medregnet, redusert bemanningen med 900 folk, og er nå nede i 2400 ansatte.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093