23948sdkhjf

IKM Subsea starter IMR-kampanje for Shell

IKM Subsea starter nå IRM-kampanje på Ormen Lange og Draugen.
Selskapet ble i 2015 tildelt en 5 + 5 års kontrakt med Norske Shell, og første kampanje starter i mars opplyser IKM Subsea..

IKM Subsea sin Merlin UCV ROV er vellykket integrert på Siem Pride og klar til å utføre tjenester for Norske Shell. I tillegg til ROV-tjenesten, utfører IKM Subsea IMR relatert engineering, vedlikehold av Norske Shells subseaverktøy, samt survey-tjenester gjennom forretningspartner iSurvey.

Prosjektene for 2016 omfatter flere inspeksjoner og vedlikeholdsarbeid på Norske Shells dypvannsfeltet Ormen Lange og Draugen.

Blant tjenesten som skal utføres denne våren er rørlednings undersøkelser, struktur inspeksjoner og brønnhode inspeksjoner.

Dette arbeidet vil fortsette å utvikle IKM Subsea som leverandør av komplette IMR tjenester.
Norske Shell krever løsninger av høy kvalitet på en kostnadseffektiv måte. Dette er en utfordring, men også en stor mulighet for IKM Subsea til å presse grensene for hva som regnes som industristandarden og å utvikle seg som et selskap, sier Hans Fjellanger, Business Development Manager for IKM Subsea.

En Merlin UCV er dedikert til prosjektet, og er en ultrakompakt arbeid klasse ROV
tilpasset for IMR og drill support. Merlin UCV representerer et fullt elektrisk ROV-system, der fremdriftssystemet er konfigurert for å gi maksimal kraft til den kompakte ROV størrelsen. Denne teknologien er tidsbesparende i arbeidsomfang i forhold til andre konvensjonelle hydrauliske ROV’er.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11