23948sdkhjf

Statoil-avtale i Brasil

TESS har inngått rammeavtale med Statoil som slangeleverandør i Brasil.
TESS har vært slangepartner for Statoils drift på forskjellige steder over hele verden i flere år. Den nytegnede rammeavtalen markerer at partene har nådd et nytt samarbeidsnivå i Brasil. Avtalen ble høytidelig signert i Statoils kontor i Rio de Janeiro, med tilstedeværelse fra ledelsen i TESS og i Statoil. Det opplyser Tess i en melding.

Country Manager Håkon Bringsværd, TESS Brasil, er meget tilfreds.

- Denne avtalen åpner et nytt og spennende kapittel i forholdet mellom TESS og Statoil. Det befester veien mot en ny æra i vår tilstedeværelse i det brasilianske markedet. Vi er stolt av kvaliteten og sikkerheten som ligger i våre produkter, løsninger og tjenester. Den er et resultat av vår omfattende erfaring i olje- og gassindustrien og vårt sterke partnerskap med ledende kvalitetsprodusenter. Vi er glade for at Statoil bestemte seg for å velge TESS i forbindelse med sin drift i Brasil, sier Bringsværd.

Avgjørende for suksess
Direktør Knut Jølberg i TESS International understreker fordelene med et tettere samarbeid.

- Denne avtalen er basert på en felles overbevisning om at en sterk forsyningskjede og et tettere samarbeid mellom partene er avgjørende for etablering av velfungerende offshore-drift - og også nøkkelen til suksess i dagens utfordrende marked. Vi har arbeidet sammen med Statoil i flere år og vi er stolt av at denne rammeavtalen for Brasil gikk til oss, sier Knut Jølberg.

Avtalen omfatter leveranser av bunkringsslanger og støttetjenester. I henhold til avtalen skal det arbeides videre med å effektivisere prosessene rundt anskaffelser og responstid. Intensjonen mellom partene er å samarbeide i samsvar med den offensive samarbeidsutviklingen som for tiden pågår på andre lokasjoner utenfor Brasil.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063