23948sdkhjf

Lutelandet Offshore inngår avtale med Saga Fjordbase

Avtalen gjelder drift av prosjekt-basen på Lutelandet.
Avtalen med Saga Fjordbase skal gi Lutelandet økt slagkraft i olje- og gassmarkedet, skriver Lutelandet Offshore i en pressemelding.

- YME-prosjektet, planlagt inn sommeren 2016 og potensielle rigganløp for vedlikehold samt satsing mot nye prosjektrelaterte jobber er noe av det vi ser for oss å samarbeide om på Lutelandet, heter det i meldingen.

Samarbeidet er inngått med en ramme på 5 år, med mål om langsiktighet. Avtalen omfatter også tjenester fra selskapene West Industri Service og NBN Elektro.

- Det vil gi Lutelandet Offshore og prosjektbasen på Lutelandet ytterligere kapabilitet innen en rekke områder. Saga Fjordbase med sin erfaring, kompetanse og kontaktflate i markedet vil gjøre til at vi sammen kan levere tjenester innen, logistikk og transport på anlegget, prosjektlagring for nye prosjekter i Nordsjøen, maritime operasjoner, utendørs og innendørs lagring, krantjenester, innkjøpstjenester på vegne av kunden samt pakking og expediting, skriver Lutelandet Offshore.

INC-selskapet Saga Fjordbase er logistikk-operatør på basen i Florø, og leverer tjenester til en rekke operatør og rigg-selskaper

Lutelandet Offshore er en servicebedrift som retter seg inn mot flere hovedmarkeder. Service, modifikasjon og vedlikehold av rigger og skip, rivning av offshoreinstallasjoner. Det planlegges også dokk for å støtte store byggeprosjekter som fjordkryssingsløsninger herunder tunneler og broer, i tillegg elementer for offshore vindkraft. Alle offentlige reguleringer og konsesjoner for å gjennomføre denne type oppdrag er på plass. Videre er det iverksatt omfattende miljøtiltak på øya. Baseområdet er på 1.400 mål; hvorav ca. 350 mål er ferdig utbygget. Den siste tiden er det blitt bygget egnet infrastruktur for å kunne ta i mot den store Yme-installasjonen. Dette arbeidet utføres av entreprenørselskapet Helldal AS.



Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078