23948sdkhjf

Norwegian Electric Systems vinner to kontrakter

Selskapet skal levere et komplett diesel-elektrisk system til et nytt vindmølle-service-fartøy og et elektrisk system til en brønnbåt.
Det nye vind-mølle-service-fartøy er et nytt design og er utviklet i tett samarbeid mellom Havyard Design & Solutions og ESVAGT, som er sluttkunde.

Norwegian Electric Systems skal levere det komplette diesel elektriske systemet til dette fartøyet. Dette vil bli det 6. ESVAGT fartøyet Norwegian Electric Systems har levert sine tjenester og systemer til. Den siste leveransen selskapet hadde til ESVAGT var to skip bygget på ASL Marine Holdings i Singapore og ble overlevert i 3. kvartal 2015.

HD831 SOV skal bygges på Cemre Shipyard i Tyrkia og er utviklet for å betjene mindre vindmølleparker. Det skriver Norwegian lectrics i en melding.

- Norwegian Electric Systems ser på det som en stor tillitserklæring å bli tildelt denne kontrakten og vil gjøre sitt ytterste for at verft og reder skal bli fornøyd, sier Tor Leif Mongstad, daglig leder i selskapet.

Norwegian Electric Systems har også signert kontrakt på leveransen av det elektriske systemet til Norsk Fisketransports nye brønnbåt, bygg nr. 127, et HD587 design som skal bygges på Havyard Ship Technology på Leirvik. Skipet skal være klart for levering april 2017.

- Norwegian Electric Systems har endret sitt fokus i markedet fra OSV til fiskefartøy, ferger, havbruk, passasjerskip, Ro-Pax og kommersielle skip, og vil i løpet av 2016 og de kommende år møte hard konkurranse fra sine konkurrenter. Norwegian Electric Systems er rustet til å møte den konkurransen både med gode og innovative løsninger samt dedikerte ansatte, sier CEO i Norwegian Electric Systems Tor Leif Mongstad.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078