23948sdkhjf

Nytt om navn: Leif Gjelseth overtar som Daglig Leder i Havyard MMC

Roar Stenersen som har ledet Havyard MMC AS siden sommeren 2014 vil fortsette i Havyard MMC AS som vise-administrerende direktør
Havyard opplyser i en pressemelding at bakgrunnen for endringen er at selskapet har vært igjennom en stor vekst de siste årene, og med den fokus nå som er å sikre lønnsomheten er selskapet best tjent med at Leif overtar som daglig leder.

Roar skal fokusere på det som han er best til innenfor utvikling og fortsatt vekst i deler av selskapet, heter det i meldingen.

- Jeg er veldig motivert og glad for å være tilbake i rollen som daglig leder. Jeg vil ha fokus på å fortsette de gode prosessene som er startet i Havyard MMC og dermed sikre bedre lønnsomhet gjennom effektivisering og omstilling. Det er fantastiske muligheter i dagens marked og vårt fokus er å være en viktig leverandør med fornøyde kunder, uttaler Leif Gjelseth.

Styreleder Geir Johan Bakke tilføyer:
- Jeg er glad for at Leif igjen er klar til å føre selskapet videre, og gleder meg til å jobbe enda tettere med han i fremtiden. Samtidig ønsker jeg å takke Roar for den flotte jobben han har gjort, det er fantastisk at vi har fått gjennomført denne endringen på en god måte slik at Roar kan være med å sikre kontinuitet.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081