23948sdkhjf

Nytt om navn: Lars Petter Maltby skal lede Eyde Innovation Centre

Den administrerende direktør for Saint-Gobain Ceramic Materials har takket ja til å lede den nye satsingen på forskning og utvikling i Eyde-klyngen.
- Prosessindustrien i Norge leverer produkter verden trenger. Gjennom Eyde Innovation Centre og NCE Eyde vil vi ha mulighet til å videreutvikle vår verdensledende posisjon. Jeg har siden oppstarten av Eyde-klyngen sett potensialet som ligger i samarbeid på tvers av bedriftene. Nå får jeg muligheten til å lede den teknologiske delen av dette på fulltid. Det er utrolig motiverende, sier Maltby i en melding fra Eyde-klyngen.

- Jeg er svært tilfreds med at Maltby ønsker å gå inn i denne viktige stillingen, uttaler daglig leder i Eyde-klyngen, Helene F. Fladmark.

– Han har både den faglige tyngden som stillingen krever, og ikke minst en god evne til å se norsk prosessindustris strategiske rolle i en global sammenheng, sier Fladmark.

Gunnar Kulia, fungerende leder for Eide Innovation Centre, fortsetter frem til Maltby tiltrer. Kulia vil også etter at Maltby har tiltrådt ha en viktig rolle i utvikling av klyngen, skriver Eyde.

Eyde-klyngen ble i sommer utpekt som Norwegian Centre of Expertise (NCE).

Eyde Innovation Centre er etablert som kjernen i Eyde-bedriftenes felles forskningssatsing og skal blant annet posisjonere klyngen best mulig til nasjonale og internasjonale programmer for forskning og innovasjon.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08