23948sdkhjf

Samarbeider om isolerte thermohaller for hangarer i Chicago

På lille Krøderen i Buskerud produseres plasthaller for et stort internasjonalt marked.
Sammen med GLAVA har Rubb funnet en god løsning på levering av ferdig isolerte plasthaller, blant annet for bruk som flyhangarer på Chicago Rockford International. En felles produktutvikling med GLAVA, med tilpasning av skreddersydde isolasjonsmatter, har gitt gode leveranser for Rubb. Flere prestisjeprosjekter står på ordrelisten. I 2016 forventer Rubb å omsette for 70 millioner kroner, skriver selskapet i en pressemelding.

Sikrer kvalitet med skreddersøm
– Vi er opptatt av å levere produkter som ivaretar bruken som thermohaller på en god måte, og ønsker naturligvis ikke å gå på akkord med kvaliteten. Det har derfor vært viktig for oss å få til et samarbeid med GLAVA, som kan levere isolasjonsruller utenfor standardstørrelse. Til bygging av thermohaller bruker vi isolasjon som er nøyaktig tilpasset bredde og tykkelse, for å ivareta enkelhet og samtidig sikre god isolasjonseffekt, forklarer Jan Arne Hansen, daglig leder i Rubb AS.

– Ikke minst opplever vi at utenlandske selskaper er opptatt av god materialbruk, og stiller krav til at det brukes ubrennbar isolasjon. Her er det viktig for oss at GLAVA er en leverandør som tilfredsstiller disse kravene.

– Gjør oss konkurransedyktige
Hansen verdsetter det industrielle samarbeidet Rubb har med GLAVA.

– De gjør oss konkurransedyktige, forsikrer Jan Arne Hansen.

I GLAVA er innstillingen å være fleksibel for å lykkes med godt samarbeid.

– I noen tilfeller er våre standardprodukter ikke utformet optimalt for kundens konstruksjoner. Slik er det også for konstruksjonene til RUBB. Derfor har vi jobbet sammen for å finne fram til et godt totalkonsept. I dette tilfellet er løsningen å gjøre noen tilpasninger av produktet fra GLAVA, og at isoleringsmetoden justeres ute hos RUBB. På den måten blir sluttproduktet konkurransedyktig, forklarer John Arne Bakke, teknisk sjef i GLAVA.

– For oss er dette et spennende samarbeid og et godt eksempel på hvordan felles tilpasninger verdiøker leveransen. Vi er alltid med på å jobbe innovativt for å strekke oss litt lenger, der vi ser det er mulig, sier John Arne Bakke.

Fakta
• Rubb plasthall, også kalt Rubbhall, er leverandør av flyttbare plasthaller, PVC-kledde bygninger og Thermohall; isolerte strukturer til industrielle, kommersielle og militære markeder.
• Thermohallene isoleres med GLAVA isolasjonsruller i spesialtilpasset størrelse.
• Rubb har over hundre års erfaring med å bygge plasthaller. All isolering foregår etter Rubbs patenterte metoder.
• Rubb AS er etablert på Krøderen med produksjon til norske og internasjonale markeder. Rubb har i Norge 22 ansatte og en forventet omsetning på 70 millioner kroner i 2016. Rubb AS er en del av det internasjonale selskapet Rubb Building Systems. Rubb Gruppen har en omsetning på nærmere 350 millioner kroner.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078